Inilah Bagaimanakah Anda Boleh Menyokong Artis Kegemaran Anda Di tengah Pembatalan Konsert Berkaitan Coronavirus

Inilah Bagaimanakah Anda Boleh Menyokong Artis Kegemaran Anda Di tengah Pembatalan Konsert Berkaitan Coronavirus

Pandemik coronavirus telah menghentikan beberapa tindakan kegemaran anda daripada menjalankan secara langsung, menyebabkan mereka mengalami pukulan ekonomi kerana kesan pelayaran terhadap pendapatan mereka. Tetapi jualan tiket bukan satu-satunya peminat pembelian penting yang boleh dibuat untuk menyokong mereka.

Artis telah berkumpul bersama di media sosial untuk berkongsi cara yang berbeza pencinta muzik masih boleh menyokong tindakan kegemaran mereka, terutama yang lebih kecil. DJ / pengeluar Dani Deahl memecahnya di Twitter tentang bagaimana artis indie mungkin akan mencederakannya.

“Perayaan yang dibatalkan dan menunjukkan bc Coronavirus akan menjadi kerugian kewangan besar bagi artis indie tahun ini,” katanya tweet minggu lalu. “Sila pertimbangkan untuk membeli sekeping barangan untuk menyokong karya indie kegemaran anda dan membantu seni berkembang.”

Tetapi artis UK Jamie Freeman tidak fikir ia berhenti di barangan. “Beli barangan, bayar muat turun, pergi ke THE SHOW jika tidak dibatalkan, tetapi basuhlah tangan anda dan jangan meminta pelukan,” dia tweeted Rabu (11 Mac).

Malangnya bagi Shura, yang mengemas kini peminatnya melalui Twitter pada hari Selasa bahawa pasukannya masih bekerja di laman webnya, dagangannya tidak akan tersedia untuk dibeli. Tetapi penyanyi penulis lagu Inggeris masih menggalakkan pengikutnya untuk membeli barangan dan rekaman pemuzik lain untuk melembutkan pukulan dari semua pembatalan pameran yang berterusan.

Tim Quirk, penyanyi untuk band alt rock, Too Much Joy dan akta berkaitan masa kini Wonderlick, menyuarakan mesej Shura khusus bagi mereka yang akan menghadiri perayaan SXSW yang dibatalkan di Austin, Texas. “Kenal pasti berapa banyak yang anda akan belanjakan pada makanan, minuman, teksi dan hotel, dan gunakannya untuk membeli rekod atau barangan lain dari kumpulan yang akan bermain di sana,” tegasnya pada Jumaat lalu. “Maksud saya, sungguh-sungguh, menghabiskan SEMUA itu. Ia akan memberi anda banyak perkara baru untuk mendengar jika anda terpaksa melakukan kuarantin sendiri.”

Sumber : www.billboard.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Posted by: kahar on